Årets helg i foxterrierns tecken

Sista helgen i maj hade vi det sedvanliga foxterrierhelgen i Rasklubbens regi.
Lördagen tillbringades delvis vid grytet för litet träning och på söndagen var det Årsmöte och utställning.

036_1

En släktträff på Tånga Hed kvällen innan Rasklubbens inofficiella utställning. Alla dessa hundar utom en har Järvsöstigensblod i sina ådror.
Till vänster håller Anci i kullsyskonen SE & FIN J(g)Ch SEVCh Järvsöstigens Sisqa och SEJ(gs)Ch SEVCh Järvsöstigens Qvick, sen sitter Mikael med Ghastly’s Orion och Sanna med Ghastly’s Hercules. Jag kramar om lilla Järvsöstigens Selma som Qvick är pappa till. Lenas tre hundar är Bodils Evighetsmaskin (ett sött litet svart ”får” i det här sammanhanget). SEVCh Järvsöstigens Popcorn, mor till alla Ghastly-valparna och Ghastly’s Aurora Borealis. Längst ut till höger står SEJ(g)Ch Höjdfallets Twix vars mamma heter SEJ(gs &gf)Ch Järvsöstigens Niska.

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.