Rappalyckans Fokus

Rappalyckans Fokus
Född: 2005-05-04
e: Muurivuoren Myrkky u: Hagasjöns Anja

Fokus har nu lämnat oss, han blev 10,5 år. Sista året hade han problem med leder, värk och diverse knölar och tumörer. Men han var trots det harmonisk och glad. Lagom mycket tålamod med Sisqas valpar som vi hade sommaren 2015.

Han var en underbar stövare som fick vara med om mycket under sitt liv. Förutom jakten där hare var hans favoritobjekt, fick han följa med på många andra aktiviteter. Valpkurs på Brukshundklubben, semesterresor, tågresor till olika aktiviteter och träningsobjekt för en del schäferunghundar som försvarsmakten föder upp. Jag är fodervärdskonsulent till dessa och vi har träningsträffar några gånger per år.

Vi tackar för de åren vi fick och nu hoppas jag verkligen att om det finns någon hundhimmel så är han där och får lukta på harslag hela dagarna.

fokus
Meriter:
2006-08-05 SKK Svenstavik: 1 ukl, 1ukk, hp
Kritik: 61 cm. Vackert välskuret huvud med mycket bra proportioner. Utm hals, rygg o kors. Mkt bra bröstkorg o vinklar runtom. Något lösa armbågar. Utm benstomme o tassar. Mkt bra pälskvalitet och färger. Mkt bra rörelser. Väluppvisad (plus i kanten åt mig).
Domare: Aina

 

 

 

Lämna ett svar